unsonny

The Own3d Thread.(Keep it clean)

Recommended Posts

Life before you bought that informercial product:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=08xQLGWTSag&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=08xQLGWTSag&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>

Share this post


Link to post
Share on other sites
I think they need to make these for plumbers.

They do

05CamelRndTirePatchKitLG.gif

Tire patch kits

Oh you said plumbers, I misread that as plumpers

Edited by Devastate

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lego Agent..... OWNED!!!

Ok, how did you turn this vid into your sig. I've been looking for a good way to do this but I haven't found exactly the right one yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok, how did you turn this vid into your sig. I've been looking for a good way to do this but I haven't found exactly the right one yet.

you download a video, use a program to rip the images from the video, and then make an animated gif out of the images as different layers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha. Just found this. Dont know if its been posted before:

kemA7VbXKAE&feature

Edited by Park City Skins

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ultimate fail compilation:

:secret: I posted that about 8 posts above yours.

Edited by China

Share this post


Link to post
Share on other sites

Why does it take 700 years for my youtube clips to embed? Am I doing something wrong. That clip is like 20 seconds.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Why does it take 700 years for my youtube clips to embed? Am I doing something wrong. That clip is like 20 seconds.

your video doesn't even show up for me

are you posting it right? using the embed code inside [you tube][/you tube]?? (w/out spaces)

Edited by renaissance

Share this post


Link to post
Share on other sites
Why does it take 700 years for my youtube clips to embed? Am I doing something wrong. That clip is like 20 seconds.

Should be working now,(it is for me). All I do is copy everything after the first = sign in the address,and paste it between the youtube brackets. Seems to work fine then.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.